Målning


Äntligen blev stugan färdigmålad. Iallafall på ytterväggarna, det är fortfarande massor som ska göras, men det känns bra att något som syns iallafall är färdigt.


Hösten 2008



Såhär fint blev det.

Sammanfattning

Under sista veckan i stugan innan semestern var slut hade vi ganska fint väder. Vi hann med en hel del bad och mycket annat.

En av dagarna passade jag på att städa ut våra bodar. Vi har fyra stycken med massor av grejor. Bla hittade jag den här coola solstolen och ett fräckt parasoll från 70-talet.
Jag ordnade så att barnen har fått en egen bod där de kan ha sina saker. Jag fixade också till en skiva där de kan stå om de vill snickra lite. Nu är jag på jakt efter verktyg i barnstorlek, men det är svårt att hitta bra grejer som håller. Det ska ju inte vara en hammare i plast.



Eftersom jag älskar kräftor var en kräftskiva i stugan ett måste. Vi började inte äta förrän 23.00 på kvällen, men feststämningen var ändå på topp. Emma fick lära sig några väl valda snapsvisor, sen gick det inte att få stopp på henne. Inte på mig heller för den delen.


Vi har provat att baka några gånger i stugan. Vi har ingen elvisp, men barnen tycker att det är roligt att vispa med veven. Det är så himla mysigt att äta hembakat och dricka kaffe i stugan. Denna gång provade vi ett recept på sockerkaka. När jag var liten bakade min mormor alltid sockerkaka när vi skulle på utflykt och jag har inte riktigt kunnat komma på vilken sort det var. Denna gången chansade vi på ett recept, och det blev rätt!!

Det enda som är tråkigt med att baka är att vänta på att kakan ska bli färdig.



RSS 2.0