Semester

Nu har vi äntligen semester och många lata dagar framför oss. Vår semester började med värmebölja och då är det skönt att vi har så många fina badsjöar att välja på.

Barnen har börjat komma in i stuglunken och älskar att åka till stugan, iallafall om det blir bad. Det finns inget bättre än att hoppa från bryggorna ner i vattnet.



Denna sommaren hoppas vi att vi får många härliga dagar i stugan. Jag hoppas att vi får möjlighet att göra lite loppisfynd i sommar, något som vi inte hann med förra sommaren. Vi har en del favoritsaker i stugan redan som solsängen från 70-talet.

Äntligen sommar!



Vi har knappt varit i stugan alls under våren, men så kom äntligen sommaren. Ett glas rosévin i hängmattan vägde upp för alla missade sommardagar.

Vi har även hunnit besöka mina föräldrars stuga under midsommarveckan. Jättemysigt hade vi det med både bad och fiske. Vi hann även med en flygtur.
Alla bilder därifrån har jag fotat med min mobil så de kommer jag lägga upp när jag har köpt en sladd så att jag kan få in dem i datorn.

Denna helgen gjorde vi slag i saken och besökte Rya kyrkoruin som ligger utanför Örkelljunga. Vi har tänkt åka dit massor med gånger men det har inte blivit av. Det var ett jättemysigt utflyktsställe där barnen kunde klättra och leka. En jättelyckad dag!


RSS 2.0