Året som gått

Jag har varit lite dålig på att blogga sista året så här har jag gjort en liten tillbakablick på 2010:

Mars
Vi hade mycket snö förra vintern och när vi kom upp till stugan i Mars såg den ut såhär. Då hade ändå en hel del snö smält.



Maj
Efter en kall vår åkte vi upp och skulle börja bygga en trädkoja. Det blev bara fyra plintar i marken, sen kom vi helt av oss med byggandet. En del material är inhandlat och vi har massor av idéer. Jag ansvarar för inredningen och Micke för konstruktionen. Detta får bli det första projektet vi startar detta året.


Sommaren
En del jobb blev iallafall gjort. Micke renoverade nästan alla fönster och han gjorde ett väldigt bra jobb.




Före.....


Efter...

Även om Micke slet och jobbade fick vi ändå lite tid till avkoppling....


bad....




....och lite besök.


Oktober
Vi hade några fantastiska höstdagar i stugan och denna gång hittade vi en ny skog som vi kunde utforska.
Båda barnen har cyklar i stugan nu, så det är lite lättare att komma iväg när vi ska lite längre sträckor.




Vintern kom tidigt detta år. Redan i november kom det rejält med snö, så vi har inte varit i stugan sedan denna härliga höstdag, men nu är det nytt år och vi går mot varmare väder. Vi ser fram emot ännu en härlig vår och sommar i stugan.




Bo Kaspers Orkester

I söndags var jag och min man och såg Bo Kaspers orkester på Konserthuset i Malmö. Detta är en av mina favoritgrupper och konserten var som vanligt jättebra.
En av låtarna som de spelade fick mig att minnas en väldigt speciell kväll i stugan sommaren 2009. Jag satt i köket och hade precis hällt upp ett glas vin. Micke var ute och fixade något, barnen satt vid TV´n och det var aldeles lugnt och stilla. Då satte jag på radion och precis då började en livekonsert med just Bo Kaspers Orkester. Gissa om jag njöt!
Kolla in en av världens bästa semesterlåtar här:

http://www.youtube.com/watch?v=U35Hw0GTYQc


RSS 2.0