Tallstugan oktober 2008




Efter att ha tvekat kring att köpa hus under en längre tid, kom vi fram till att det kanske är bättre att satsa på en stuga. Då kan vi ju bo i stan (inbitna stadsbor som vi är) och ändå ha ett litet hus på samma gång. Bra kompromiss tyckte vi.

Vi hade ganska höga krav på vad som skulle ingå när man har sommarstuga.
Det skulle finnas en badsjö i närheten, tomten skulle vara lättskött, det skulle finnas ett eget rum till barnen, vi ville ha öppen spis och så skulle den helst inte kosta så mycket. En helt omöjlig kombination trodde vi.

Vi letade på hemnet under ca två veckors tid i slutet av förra sommaren och hittade denna underbara lilla stuga. Det tog mindre än en vecka från att vi varit på visning tills att vi var stugägare!

Stugan ligger i Åsljunga och det tar ca 15 minuter att gå till badplatsen i Åsljungasjön. Som bonus finns det både en närbutik och pizzeria i byn, så vi är inte helt utelämnade.

Nu har vi hunnit instalera oss lite och även kommit på hur mycket det är att göra med stugan, som vi inte kanske tänkte på från första början, men fortfarande känns det som om vi har gjort helt rätt och ser verkligen fram emot en härlig sommar med mycket sol och bad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0