Roliga barnaktiviteter!

Det har gått ett tag sedan jag var i stugan under en längre period, ända sedan midsommar faktiskt. Så under min första semesterresa åkte vi och stannade fem dagar.
Vi hann med en del under dessa dagar fastän vädret var lite opålitligt.


Första utflyken vi gjorde var till Brio Leksaksmuseum i Osby. Det var ganska okej, men lite litet tyckte vi vuxna. Barnen hade roligt och hittade många olika saker att leka med.
Roligast var nog tomtelandet som låg i källaren. Där kunde man titta in i olika rum där tomtarna tillverkar Brioleksaker, så nu har även tomten blivit uppköpt.

Detta är nog inget som jag skulle rekomendera att köra till om man inte har vägarna förbi,  men det var inte så långt för oss att köra och barnen tyckte att det var okej.



Nästa utflykt vi gjorde var betydligt mer populär, både vi vuxna och barnen tycker att High Capparal är toppen! Vi har varit där en gång tidigare när Filip var jätteliten. Det kostar en del att gå in, men vi tycker att det är värt pengarna.
Filip, som annars är en väldigt pratglad kille, sa inte ett ljud på två timmar. Han fick en cowboyhatt och en pistol med hölster, sen gick han bara runt och njöt av atmosfären.
Emma tyckte också att det var toppen, hon förberedde sig redan på morgonen med att låta mig göra flätor på henne i äkta cowgirlstil.



Om man ska åka ångloket som går genom området, ska man nog fundera en gång extra om man har lättskrämda barn. Filip, som annars är en rätt så tuff kille, blev rejält skrämd när rånarna kom ombord på tåget.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0